Reserveringssysteem

Omdat er een maximum aantal bezoekers per kerkdienst geldt, is het aan te bevelen om gebruik te maken van een reserveringssysteem. Dat kunt u zelf doen, u kunt ook een handig reserveringssysteem gebruiken dat ervoor gemaakt is. Dat scheelt veel tijd en werk en verkleint de kans op fouten omdat de systemen ontworpen zijn om (een max. aantal) reserveringen te verwerken.

Meevieren.nl

Meevieren.nl is een handige website waar bezoekers een plaats kunnen reserveren voor een kerkdienst. Plaatselijke kerken kunnen voor een gering bedrag gebruik maken van deze reserveringswebsite, zodat bezoekers zelf een plek reserveren. Dat scheelt de kerk veel tijd en regelwerk, het systeem houdt zelf bij of het max. aantal bezoekers is bereikt in een kerkdienst.

www.meevieren.nl