Over ons

Coronapreventiekerken.nl is een website van Helderblauw BV. De website is ontstaan enerzijds uit verbazing over de soms zeer hoge prijzen die bedrijven vragen voor materiaal t.b.v. coronapreventie. Anderzijds was er door de coronacrisis tijd en noodzaak om creatieve ideeën te bedenken waar tegelijk kerken en ons bedrijf mee geholpen zijn.

Helderblauw is een klein bedrijf dat zich sinds 2004 richt op de facilitaire aspecten van kerken. Wij zijn bedenker en sinds de start in 2009 organisator van de Kerkenbeurs (tot 2015: Kerk & Gemeente). Daarnaast geven wij Kerkmagazine uit dat viermaal per jaar wordt verzonden naar alle kerken in Nederland.
De Kerkenbeurs en Kerkmagazine zijn respectievelijk de vakbeurs en het vakblad voor kerkelijk beheerders en bestuurders.

Privacystatement
Algemene Voorwaarden